tisdag 1 juni 2010

I like...

Trots munsår och en stresströskel som har blivit översprungen lite för många gånger den senaste tiden finns det saker som gillas:

Att plugga. Att rapporten är klar. Hälsofil. Yoga. Prinsens klasslista. Tagna beslut. Munsårsplåster. ROT-avdrag. Mallis på fredag. Sol ute. Sex and the city 2. Den här låten:



Vad gillar du?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar fel saker just nu; att sitta i soffan & lata sig, att äta choklad i massor, att skjuta upp saker till sista sekund, att fly från verkligheten & beslut som behöver tas & att drömma om helt fel saker...

Och så gillar jag naturligtvis SATC 2, underbar!

Kram E

anna sa...

Just nu gillar jag bara tanken på semester, barnvakt och annat som ger mig ledigt. Less, less, less!!

Stinky sa...

Så du har set SATC2 och inte jag? Det här vet jag inte om det kändes riktigt bra ;)

Anonym sa...

Just nu gillar jag upptäckten att om 6 veckor har jag semester och är då ledig (som det ser ut nu...)i 5 veckor!!! jag gillar att mitt barn har färre utbrott och är åter harmonisk och helt ljuvlig som han ska vara. Sex and the city 2- gillas sjävklart och denna välsignade värme efter den karga vinter som var, dock fullkomligen hatar jag: getingar, fästingar, myggor och knott (allt kan man ju inte gilla...)
Hälsningar från ett blomstrande Strömstad

Anonym sa...

Håller med dig om att låten är bra! När jag lyssnar till den på mina ensamma(utan dig) "lunkarrundor" så trappas tempot upp. Är rätt bpm för att jag ska öka takten, men gasellen Loot kanske behöver något ännu mer upptempo?!

Kram Li

Anonym sa...

Just nu gillar jag din blogg och det faktum att jag har hittat den! Den är precis lika intelligent, ärlig, rolig och kärleksfull som du. Kram /Annica J