måndag 10 maj 2010

Vad hände?

När blev vi Familjen Oreda?
Som kommer till dagis 2 timmar för sent, som har glömt, som inte hann, som låter vitt rostbröd slinka med bara för att det är enkelt (och gott), med trasiga gummistövlar och kvarglömda mjölkpaket på diskbänken. Med en mamma med otvättat hår, sovrum med obäddade sängar och fördragna persienner. Med en okrattad tomt, med missade grovsopor och säkert nån missad födelsedag?
När det än hände som önskar jag att det inte hade hänt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller så inser man att man bara är människa. Att man inte behöver vara perfekt. Att man kan göra misstag. Det är vardagen för många. Men för er är det ett misstag mitt i! Bara att gå vidare!
Kram vännen!

Anonym sa...

Dom har inte varit och hämtat grovsopor hos oss än så vill ni köra hit dom så får ni göra det!
/Allväders 2

Anonym sa...

All förändring är inte kul, men till en viss del kanske den är nödvändig & bra också? Så har det varit för mig i varje fall. Tid är tyvärr en bristvara vilket innebär att på Töregatan bäddas sängen endast på helgen, persiennerna dras upp tidigast när mamman kommer hem vid halv 6, om ens då.Frukosten stökas aldrig bort oredntligt, om det varit en bra morgon så kanske tallrikarna hamnat i diskhon... OM det varit en bra morgon. Krattning? Vad är det? Kanske att man hinner det nu när det blir lång helg... En viss oreda är nog nödvändig när man ska sluta stressa & minska kraven på sig själv! Tro mig, försök bara att inte må så dåligt av det.
KRAM

Den Bräckliga sa...

tack för att ni skriver fina ord till mig, det värmer en blåsig dag!
kram kram