söndag 24 maj 2009

Koppor och ordning.

Lillebror klättrar och klättrar, för att sedan falla ned. Att han har "bonkat" huvudet är liksom inget ovanligt, därav noll reaktion från Mamman när han tidigare i veckan hade en liten bula ovanför ögonbrynet. Dock uppkom någon dag senare fler bulor, och på VC upplystes Mamman om att detta nog var vattkoppor. Uppmärksamt...

För en gångs skull känns det inte katastrofalt (förutom att jag ber om ursäkt till alla er som vi nu har smittat utan at veta om det) med lite sjuka barn. Mamman fick dock missa måleri +fylleri hemma hos svensk/brittiska fam A tidigare i helgen. Trist, men ändå givande.
Mamman, som laddat för en skön ensamkväll med en kopp te och inspelat Grey's, drabbades efter Hell hour (då man skulle duscha och lägga två trötta, snoriga och djäv***kt arga barn) av den fantastiska åkomman sorteringsmani.
Det är fantasktiskt att rensa i tvättstugan, ordna i högar, lägga städmaterial i märkta korgar i städskåpet osv!

Lite ordning kan få oss att må bra, synd bara att den där manin så sällan dyker upp.

Som vanligt tycker jag att det är fantastiskt med helger som är 4 (!) dagar.
Hoppas du har haft det gott?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Beklagar kopporna, men det är skön när det är över! För de kommer aldrig mer!
Ha det så gott det går nu! Kram anna

Anonym sa...

det finns kvar sprit så om du behöver fylleri så är det bara att höra av dig! Måste säga att vi är mycket sämre på att dricka sprit nu än för 8-10 år sedan...hade hoppats att skåpet skulle varit tömt nu! Fast det kanske beror på att jag inte drack och att du inte var där! =)
Kram Fru A