tisdag 27 april 2010

Hur länge?

Hur länge kan man älta?
Mala, mala, anklaga sig själv?
Hur länge kan kan man önska att man hade ogjort något som man inte ens vet vad det är?
Hur länge ska man känna att felet ligger hos mig?
Hur mycket fel kan en människa vara?
Hur fel kan det bli fast man alltid vill göra rätt?

Ingen bra dag i dag.
Hur länge till?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar att jag kunde ta bort den känslan hos dig. Men det kan nog bara du själv göra...
Skickar en STOOOR kram istället!

//Elin

Anonym sa...

Ibland blir det fel även om det inte var tänkt så...ibland blir det fel många gånger o det är svårt att se att när det ska upphöra men du måste släppa, gå vidare, hur svårt det än är.
Att älta, plåga sig med att spela upp misstag från bak i tiden om och om igen, kommer tära dig och tömma dig o det leder bara åt ett håll, rakt ner. Hur rädd du än är, håll blicken stadigt uppåt, likt ballerinan på linan fokuserar på slutet av sin föreställning o inte tittar ner, måste du stirra på det positiva, där allt ska sluta, slutet på linan, slutet på det mörka o där glädjen o ljuset i ditt liv åter tar vid. Vi älskar dig, du förtjänar din del av denna värld lika mycket som vi andra! Kram, Jag tror på dig- alltid

Från ett regnigt Strömstad

Anonym sa...

Svingar med mitt magiska spö. Vill att allt ska kännas rätt. Önskar dig en lättare dag i morgon! hoppas du finner din själsfrid!
Kram Anna

Anonym sa...

Var på föreläsning i går och en av föreläsarna hette Nisse Simonsson tror jag...han sa att om man hela tiden tänker negativa tankar som att man är dålig som människa å inte klarar av något så blir man tillslut sjuk. Den bästa medicinen var att gå på långa promenader och han rekomenderade att man skrev dagbok varje kväll men bara skrev något bra som hänt den dagen och sen gick man tillbaka och kollade vad som hänt för en vecka sedan för att se hur bra man egentligen har det.
Tycker du ska om du får chansen gå och lyssna på honom eller läsa någon av hans böcker för han var sjuktbra å tokrolig!

Kram