måndag 12 april 2010

Rehabilitering.

De senaste veckorna har gått i rehabiliteringens tecken.

Först så var det ju käraste datorn som valde att lägga av. Den fick läggas in och alla fick en välbehövlig paus från Facebookandet. Rehab.

Sen var det en fantastisk påskhelg i Nalovardo med bästaste Svärföräldrarna. All inclusive, bra väder och härlig skidåkning. För att inte tala om barnpassning. Rehab.

Kommunen har gett Mamman lov att gå på stresshanteringskurs, så nu ska man bli lugn som en filbunke och lyssna på människor som talar lååångsamt på en cd-skiva. Rehab?

Prinsen har fyllt 6 år!
My God, så fort tiden går. Och my God, så mycket Lego man kan ha. Och my God, så ont det gör att trampa på det. Behöver kanske Lego-rehab?

Men den bästa rehabiliteringen är väl ändå solen?
Kan det bli bättre?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott att höra ifrån dig, har väntat... Här skiner solen o naturen fullkomligen knakar... Själv känner jag mig som en luggsliten dammråtta som likt vampyren väser för ljuset (ovant!) o höjer en skyddande hand för att inte pulveriseras på fläcken av solen som bränner in i ögonen.
Vårsolen är grym, jag ser hur jag slarvat med städningen...Bäst att stänga ytterdörren fort o njuta av kaffet på balkongen... Skiten finns kvar även nästa vecka...
kram från Strömstad

Anonym sa...

Åh sån rehab behövs. För att fylla energi och återhämta dig!
Hoppas du finner det du behöver!
Kram Anna