söndag 21 december 2008

Skitsöndag

Ja, som tidigare sagts så gillar inte den här mamman söndagar.
De är skitdagar som oftar börjar med kaos redan kring kl 9 då fina pappan drar i väg för att sparka boll och diskutera frisparkars vara eller inte vara med andra pappor, gudfädrer och nästan pappor. Så även denna söndag, och kaoset späddes på av att mamman hade en tid att pass klockan 10, helt värdelöst.

Numera känns det som att vara småbarnsförälder är samma sak som att jobba på SJ - hela tiden förseningar! (Tur att bäste morfar stod redo på nedre perongen för att mottaga inkommande gods;)

Nåja, när stressen hade lagt sig och mamman hade fått sig en promenad runt stadens broar i vacker vinterskrud (promenadvägen alltså, inte mamman) hände två BRA saker, trots att det är söndag:

Mamman fick gå med sonen på bio, premiär för oss som team.
Vi överlevde och hade riktigt mysigt, även om det hade kunnat gå illa när Prinsen bjöd unge herr Eriksson på godis i biomörkret och denne råkade få LAKRITS i sin mun. Tror dock han klarade sig utan framtida men ;-)

Just efter bion ringde fine doktor Anders och meddelade att Prinsens Trombocyter idag har ett värde av hela 57!
För den oinvigde så hade sonen förra veckan värde 14, och ett värde som helt plötsligt ligger över 50 innebär att han slipper ha hjälm inomhus och kan börja vara på förskolan som vanligt efter jullovet. Vet att man inte ska ropa hej... men idag firar vi, söndag till trots!

Hur var din söndag?

2 kommentarer:

Elin sa...

57 Grattis! Hela Bergsbyn ler!!!! Med tanke på hur lättad jag känner mig kan jag inte ens föreställa mig hur du känner. Vet att det kan ändras, men fira ändå. Vi firar alldeles för lite!

Anonym sa...

Gud vad skönt att höra!
Hörde nån som sa...klart man måste ropa hej innan man kommer över bäcken annars kanske man inte får något trevligt mottagande när man väl kommit över =)

Tycker det är lika kul att höra vad som hänt när de varit iväg på söndagsträning...ibland undrar jag om det är våra söner eller män som spelar =)

Kram
Blivande mamman